Inloggen

We hebben sinds maart 2021 een nieuw online boekingssysteem. Hiermee kun je cursussen boeken, betalen maar ook zien waar de lessen plaats vinden, wie de les geeft en welk thema de les heeft.
Makkelijk voor jou omdat je altijd de actuele informatie bij de hand hebt, en voor toekomstige cursussen niet steeds opnieuw al je gegevens hoeft in te voeren, en handig voor ons omdat wij tijd over houden om te doen wat we echt leuk vinden: les geven!

Als je al een keer op les bent geweest bij ons, vragen wij je toch om je nog een keer aan te melden in het systeem. Wij kennen jou wel maar het systeem nog niet, dus is het handig als je jezelf nog een keer aanmeld als nieuwe klant. 

Hieronder een korte uitleg hoe je moet aanmelden voor Kennelcare.

Stap 1: klik op de link en maak een account aan.

Stap 2: vul je gegevens in en de gegevens van je hond

Stap 3: klik op het kopje dashboard boven in.

Stap 4: klik op les toevoegen door op de cursus te klikken. Kies de start datum door op de datum te gaan staat en daarna op het groene plusje daarnaast te klikken.

Stap 5: schrijf je zelf in voor een start datum. (Controleer goed op welke datums je bent je kunt dit terug zien op de factuur).

Stap 6: betaal de cursus en verdere informatie volgt.

Als je deze stappen hebt doorlopen krijg je een bevestigingsmail van ons. ( Kan je de mail niet vinden check dan de Spambox.)

HTC Lianne

aangesloten bij Martin Gaus Hondenscholen

Halstersebaan 23A
4727 SC Moerstraten
  0165 301 125
   06-21255654
  info@htclianne.nl

Traningslocatie

Onze trainingslocatie bevindt zich eveneens aan de  Halstersebaan 23A in Moerstraten. Zie het kaartje voor de exacte locatie.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:00 tot 21.00
Zaterdag: 08.00 tot 12.00 uur

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u op een eenvoudige manier contact met ons opnemen? Laat uw vraag hieronder achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Pin It on Pinterest

Share This