Als je op vakantie gaat zorg dan voor een goede opvang voor je hond. Denk er ook tijdig aan, want de goede adressen zitten heel vaak al snel vol. Denk soms aan een half jaar voor de (school)vakanties. 

Wij vangen in zeer beperkte mate ook honden op. Hier aan vooraf gaand hebben wij een selectie procedure ivm het feit dat de honden bij ons in huis wonen en goed moeten kunnen opschieten met onze eigen honden. Prijs in overleg ivm het feit dat ook de mogelijkheid bestaat om je hond te laten trainen door ons.

Dagopvang is bij ons ook mogelijk mits u in staat bent om zelf de hond te brengen en te halen.

Wat ik verder erg goede opvangadressen vind zijn de volgende:
Dierenpension De Lindenbergh in Etten-Leur, Telnr. 076 501 2026
Bep’s Bed en Breakfast (Frank Vughts), Telnr. 06-38561773

Voordelen Lindenbergh:
Bij de Lindenbergh zoeken ze naar een passend vriendje of vriendinnetje voor je hond, zodat ze samen in de kennel kunnen. Ze hebben hele grote speelvelden waar de honden samen mogen spelen met camerabewaking. Ze mogen hun eigen voer meenemen en worden vertroeteld door de verzorgsters.
Let wel op dat je vroegtijdig reserveert, maar bel altijd even want het kan ook zijn dat er toevallig iemand heeft afgezegd.

Voordelen Bep’s Bed en Breakfast:
De honden mogen gewoon in huis en leven dus gedurende jouw vakantie in een huiselijke omgeving. Frank doet echt de meest fantastische uitstapjes met ze. Hij gaat iedere dag met ze wandelen, zwemmen en neemt ze vaak ook mee op zijn tripjes naar Antwerpen of Brussel (moeten ze wel goed geënt zijn natuurlijk). Ik denk zelf de meest ideale omstandigheden voor een hond om zijn/haar vakantie door te brengen, met het minste stress.

Socialiseren/vrienden maken:

Leer je hond omgaan met een roedel en laat hem ravotten met vriendjes/vriendinnetjes. Dit is mogelijk in overleg. We hebben ook de rennen en ravotten dagen (zie aanbod) Is uw hond onbekend bij ons dan gaat hier wel een observatiespreekuur aan vooraf.

Bemiddelingsbureau’s voor thuisopvang
Je kunt ook een oppas regelen die in je huis komt. Zij zorgen dan voor je dieren en planten.
Voorbeeld hiervan is: http://nl.holidog.com/ of www.verhuisdieren.nl

Pin It on Pinterest

Share This