Hondentraining op maat

Hondentraining op Maat

Soms vertoont je hond gedrag waar je geen raad mee weet of wat je absoluut niet leuk vindt. Het belangrijkste wat ik ooit van een bekende hondentrainer heb geleerd is dat hij zei; Je bent niet boos op je hond, maar op zijn gedrag. En zo is het! Gedrag kan je veranderen en daar is soms maatwerk voor nodig.

Hoe doen we dat?
We beginnen met een gedragsobservatie (zie aanbod) en van daaruit kijken we wat je hond nodig heeft om zijn gedrag te kunnen aanpassen. Dit kan diverse kanten op. Het kan bestaan uit privelessen, groepslessen, individuele begeleiding thuis, online begeleiding of een verbetertraject. Je bent na het advies natuurlijk vrij om te beslissen of je deze uitdaging aan wil gaan met je hond. 
Ik heb ook de cursus hondenactiviteitenbegeleider gevolgd om samen met jou te kijken wat jouw hond nodig heeft en waar zijn behoeften liggen. We kunnen dan samen een leuk programma samenstellen.

Heb je denk je een hond die binnen dit maatwerk past. Neem dan vrijblijvend contact op via de contactpagina

NIEUWS

Een hond is voor het leven niet alleen voor een lockdown

A dog is for life, not just for lockdown Deze week staat natuurlijk geheel in het teken van de afgekondigde coronamaatregelen. De lockdown wordt verscherpt en honden lijken nog onze enige uitweg. Gisteren werd ik gebeld door de krant met de vraag wat voor invloed de...

Online vuurwerktraining

Vuurwerktraining via Facebook We hebben op dit moment een facebookgroep opgericht om de pups/honden voor te bereiden op het vuurwerk (wat eigenlijk dit jaar niet afgestoken mag worden). Wat kun je terug vinden op deze pagina: Lezing over angst bij honden, hoe je...

HTC Lianne

aangelsoten bij Martin Gaus Hondenscholen

Halstersebaan 23A
4727 SC Moerstraten
  0165 301 125
   06-21255654
  info@htclianne.nl

 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:00 tot 21.00
Zaterdag: 08.00 tot 12.00 uur

algemeen

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u op een eenvoudige manier contact met ons opnemen? Laat uw vraag hieronder achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Pin It on Pinterest

Share This