Hondentraining op maat

Hondentraining op Maat

Soms vertoont je hond gedrag waar je geen raad mee weet of wat je absoluut niet leuk vindt. Het belangrijkste wat ik ooit van een bekende hondentrainer heb geleerd is dat hij zei; Je bent niet boos op je hond, maar op zijn gedrag. En zo is het! Gedrag kan je veranderen en daar is soms maatwerk voor nodig.

Hoe doen we dat?
We beginnen met een gedragsobservatie (zie aanbod) en van daaruit kijken we wat je hond nodig heeft om zijn gedrag te kunnen aanpassen. Dit kan diverse kanten op. Het kan bestaan uit privelessen, groepslessen, individuele begeleiding thuis, online begeleiding of een verbetertraject. Je bent na het advies natuurlijk vrij om te beslissen of je deze uitdaging aan wil gaan met je hond. 
Ik heb ook de cursus hondenactiviteitenbegeleider gevolgd om samen met jou te kijken wat jouw hond nodig heeft en waar zijn behoeften liggen. We kunnen dan samen een leuk programma samenstellen.

Heb je denk je een hond die binnen dit maatwerk past. Neem dan vrijblijvend contact op via de contactpagina

NIEUWS

knuffeldag

Knuffeldag. Lijkt het jou nou leuk om je hond met andere honden te zien spelen en socialiseren, en heb je er zelf nooit de kans voor gehad omdat er bijvoorbeeld na de training geen tijd voor is.Kom dan nu 4 maart 2023 naar hondentrainingscentrum Lianne. Je kunt bij...

Hoe kies ik een goede fokker/gelegenheidsfokker?

Binnenkort krijg ik weer een nieuwe pup. Dit keer een rottweiler. Een weloverwogen keuze. Wij wonen natuurlijk heerlijk vrij in het buitengebied, maar dat is ook (helaas tegenwoordig) makkelijker gebied voor mensen met minder goede bedoelingen. Vandaar mijn keuze dit...

HTC Lianne

aangesloten bij Martin Gaus Hondenscholen

Halstersebaan 23A
4727 SC Moerstraten
  0165 301 125
   06-21255654
  info@htclianne.nl

Traningslocatie

Onze trainingslocatie bevindt zich eveneens aan de  Halstersebaan 23A in Moerstraten. Zie het kaartje voor de exacte locatie.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:00 tot 21.00
Zaterdag: 08.00 tot 12.00 uur

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u op een eenvoudige manier contact met ons opnemen? Laat uw vraag hieronder achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Pin It on Pinterest

Share This