Stage bedrijf

We vinden het leuk om jonge mensen kennis te laten maken met ons bedrijf. Natuurlijk zijn ook volwassenen van harte welkom om de sfeer van ons bedrijf te proeven en de trainingsmethodieken te ervaren. Wij willen je graag vooraf leren kennen en voorstellen aan ons team.

Ook bestaat de mogelijkheid als je reeds hondentrainer bent om bij ons meer kennis en ervaring op te doen in onze trainingsmethode.
Nu weten wij natuurlijk niet precies in hoeverre je al over praktijkervaring beschikt en of je al bekend bent met ons trainingsconcept (positief bekrachtigen, het vrijwillig leren en clickertraining)

Als je nog niet bekend bent met het ons concept, dan kun je met jouw hond of 1 van onze honden meelopen in de puppychallenge of basiscursus. Mocht je al wel bekend zijn met deze cursus, dan kan je meedraaien in een vervolgcursus.

Zodra je deze hebt afgerond kun je meelopen in de puppycursus en krijg je daar wat opdrachten bij en mag je (als je daar aan toe bent) zelf stukjes begeleiden of lesgeven. Daarna kijken we of je nog verder behoefte hebt om andere dingen te leren.

De kosten voor deze stage bedragen € 10,00 per les en worden per cursus afgerekend

Heb je interesse in een stage bij ons bedrijf, neem dan snel contact op en we kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

NIEUWS

Een hond is voor het leven niet alleen voor een lockdown

A dog is for life, not just for lockdown Deze week staat natuurlijk geheel in het teken van de afgekondigde coronamaatregelen. De lockdown wordt verscherpt en honden lijken nog onze enige uitweg. Gisteren werd ik gebeld door de krant met de vraag wat voor invloed de...

Online vuurwerktraining

Vuurwerktraining via Facebook We hebben op dit moment een facebookgroep opgericht om de pups/honden voor te bereiden op het vuurwerk (wat eigenlijk dit jaar niet afgestoken mag worden). Wat kun je terug vinden op deze pagina: Lezing over angst bij honden, hoe je...

HTC Lianne

aangelsoten bij Martin Gaus Hondenscholen

Halstersebaan 23A
4727 SC Moerstraten
  0165 301 125
   06-21255654
  info@htclianne.nl

 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:00 tot 21.00
Zaterdag: 08.00 tot 12.00 uur

algemeen

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u op een eenvoudige manier contact met ons opnemen? Laat uw vraag hieronder achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Pin It on Pinterest

Share This