Uitstapjes

Wij vinden het erg leuk om uitstapjes te doen met de honden en hun eigenaren. We hebben een heel divers aanbod om baas en hond te entertainen. Zo gaan we iedere 6 weken naar Intratuin Halsteren waar we trainen in de winkel met de pups en de volwassen honden. Jaarlijks gaan we kanoën met de honden op het Veerse meer en ik probeer ook altijd ieder jaar een bezoek aan Ouwehandsdierenpark te verzorgen, met een kijkje achter de schermen bij de olifanten. En dan niet te vergeten de diverse wandelingen die we met de honden organiseren. Het ontbreekt dus niet op onze hondenschool aan team-building voor hond en baas.

NIEUWS

knuffeldag

Knuffeldag. Lijkt het jou nou leuk om je hond met andere honden te zien spelen en socialiseren, en heb je er zelf nooit de kans voor gehad omdat er bijvoorbeeld na de training geen tijd voor is.Kom dan nu 4 maart 2023 naar hondentrainingscentrum Lianne. Je kunt bij...

Hoe kies ik een goede fokker/gelegenheidsfokker?

Binnenkort krijg ik weer een nieuwe pup. Dit keer een rottweiler. Een weloverwogen keuze. Wij wonen natuurlijk heerlijk vrij in het buitengebied, maar dat is ook (helaas tegenwoordig) makkelijker gebied voor mensen met minder goede bedoelingen. Vandaar mijn keuze dit...

HTC Lianne

aangesloten bij Martin Gaus Hondenscholen

Halstersebaan 23A
4727 SC Moerstraten
  0165 301 125
   06-21255654
  info@htclianne.nl

Traningslocatie

Onze trainingslocatie bevindt zich eveneens aan de  Halstersebaan 23A in Moerstraten. Zie het kaartje voor de exacte locatie.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:00 tot 21.00
Zaterdag: 08.00 tot 12.00 uur

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u op een eenvoudige manier contact met ons opnemen? Laat uw vraag hieronder achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Pin It on Pinterest

Share This