Vakantieopvang

Vakantieopvang

Als je een dagje weg wil, een paar dagen weg wil of lekker vakantie vieren, dan kun je jouw hond bij ons laten logeren. We doen dit op hele kleine schaal, want de honden logeren bij ons in huis en maken jouw vakantieperiode deel uit van ons gezin. 
Een dag en nacht bij ons ziet er (globaal) als volgt uit. De honden verblijven overdag daar waar wij zijn. Als we in de groene hal bezig zijn dan zijn ze daar en zijn we in huis dan zijn ze bij ons in huis. De dag is als volgt opgebouwd. Ze worden s ochtends uitgelaten en mogen lekker even overal snuffelen en rennen. Ze krijgen dan eten en daarna is er dus een rust moment zoals boven omschreven. Rond een uur of 11 mogen ze eventueel meedoen met een training of doen we zelf wat zoekspelletjes met ze. Begin van de middag is er weer een rustmoment en rond 15.00 uur gaan we weer spelen met de andere honden. Daarna worden de honden gevoerd en wederom een rustmoment. ’s Avonds kijken we wat ze nog nodig hebben eventueel een kluif of misschien nog een stukje training, maar dat ligt geheel aan hoeveel de hond nog aan kan. En daarna slapen ze bij ons in huis. De kosten zijn 25 euro per 24 uur. Als je nog meer vragen hebt, dan hoor ik het graag.

NIEUWS

Een hond is voor het leven niet alleen voor een lockdown

A dog is for life, not just for lockdown Deze week staat natuurlijk geheel in het teken van de afgekondigde coronamaatregelen. De lockdown wordt verscherpt en honden lijken nog onze enige uitweg. Gisteren werd ik gebeld door de krant met de vraag wat voor invloed de...

Online vuurwerktraining

Vuurwerktraining via Facebook We hebben op dit moment een facebookgroep opgericht om de pups/honden voor te bereiden op het vuurwerk (wat eigenlijk dit jaar niet afgestoken mag worden). Wat kun je terug vinden op deze pagina: Lezing over angst bij honden, hoe je...

HTC Lianne

aangelsoten bij Martin Gaus Hondenscholen

Halstersebaan 23A
4727 SC Moerstraten
  0165 301 125
   06-21255654
  info@htclianne.nl

 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:00 tot 21.00
Zaterdag: 08.00 tot 12.00 uur

algemeen

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u op een eenvoudige manier contact met ons opnemen? Laat uw vraag hieronder achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Pin It on Pinterest

Share This