Vakantieopvang

Vakantieopvang

Als je een dagje weg wil, een paar dagen weg wil of lekker vakantie vieren, dan kun je jouw hond bij ons laten logeren. We doen dit op hele kleine schaal, want de honden logeren bij ons in huis en maken jouw vakantieperiode deel uit van ons gezin.
Een dag en nacht bij ons ziet er (globaal) als volgt uit. De honden verblijven overdag daar waar wij zijn. Als we in de groene hal bezig zijn dan zijn ze daar en zijn we in huis dan zijn ze bij ons in huis. De dag is als volgt opgebouwd. Ze worden s ochtends uitgelaten en mogen lekker even overal snuffelen en rennen. Ze krijgen dan eten en daarna is er dus een rust moment zoals boven omschreven. Rond een uur of 11 mogen ze eventueel meedoen met een training of doen we zelf wat zoekspelletjes met ze. Begin van de middag is er weer een rustmoment en rond 15.00 uur gaan we weer spelen met de andere honden. Daarna worden de honden gevoerd en wederom een rustmoment. ’s Avonds kijken we wat ze nog nodig hebben eventueel een kluif of misschien nog een stukje training, maar dat ligt geheel aan hoeveel de hond nog aan kan. En daarna slapen ze bij ons in huis. De kosten zijn €30 per 24 uur. Als je nog meer vragen hebt, dan hoor ik het graag.

NIEUWS

Hoe kies ik een goede fokker/gelegenheidsfokker?

Binnenkort krijg ik weer een nieuwe pup. Dit keer een rottweiler. Een weloverwogen keuze. Wij wonen natuurlijk heerlijk vrij in het buitengebied, maar dat is ook (helaas tegenwoordig) makkelijker gebied voor mensen met minder goede bedoelingen. Vandaar mijn keuze dit...

Wanneer mag een hond naar de puppytraining?

Wanneer mag de pup naar puppytraining? Hoe oud moet mijn pup zijn om naar puppytraining te gaan? Deze vraag krijg ik regelmatig te horen als een trotse eigenaar met de nieuwe pup op het spreekuur komt. Een nieuwe bezitter van zo'n klein hummeltje is vaak zeer bezorgd,...

HTC Lianne

aangesloten bij Martin Gaus Hondenscholen

Halstersebaan 23A
4727 SC Moerstraten
  0165 301 125
   06-21255654
  info@htclianne.nl

Traningslocatie

Onze trainingslocatie bevindt zich eveneens aan de  Halstersebaan 23A in Moerstraten. Zie het kaartje voor de exacte locatie.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:00 tot 21.00
Zaterdag: 08.00 tot 12.00 uur

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u op een eenvoudige manier contact met ons opnemen? Laat uw vraag hieronder achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Pin It on Pinterest

Share This