Wie zijn wij?

Het hondentrainingscentrum wordt geleid door Lianne van der Linde:

Ik ben Lianne van der Linde en geboren op 10 april 1969. Ik ben getrouwd met Raymond Vlieger en wij hebben 2 prachtige kinderen, Jamie en Abby. Ons gezin is pas compleet als onze honden erbij zijn, Salian (Cavalier King Charles Spaniel geboren op (26-02-2009) Ruby (22-06-2014) en Summer (20-06-2019). Wil je meer over Salian, Ruby en Summer weten, kijk dan even bij mijn blog. 

Ik houd ontzettend veel van honden en daarom kan ik dit beroep met heel veel passie en inzet uitvoeren. Ik heb heel veel opleidingen en workshops gevolgd. Mocht je willen weten wat ik allemaal heb gedaan, klik dan hier.

Onze hondenschool is opgericht op 19 april 2000 en tot 01 april 2019 ben ik aangesloten geweest bij de Martin Gaus hondenscholen BV. Deze BV is overgenomen door Prins Petfood. Vanaf 01 april 2019 ben ik verder gegaan onder de naam van Hondentrainingscentrum Lianne (aangesloten bij Martin Gaus). In het verleden heb ik geleidehonden getraind, ben ik instructeur geweest bij de Martin Gaus academie en heb ik jongeren begeleid met een speciale hulpvraag. Maar de rode draad in mijn hondencarrière is toch wel het lesgeven aan baas en hond in alle soorten en maten en met allerlei soorten gedrag.

Wat ik erg belangrijk vind in het trainen met honden is, dat er een goede band ontstaat tussen baas en hond. Het leven samen moet één groot feest zijn. De hond moet een verrijking zijn van uw leven. Vandaar dat ik naast de gewone trainingen ook mensen begeleid die honden hebben met probleemgevend gedrag.

Alle dagen ben ik met honden bezig, zeker ook nu we de dagopvang (met logeerservice) voor honden hebben. Ik sta eigenaren met raad en daad bij. Kortom ik heb een echt “hondenleven” en ben altijd bereid om op welke manier dan ook u te helpen met uw hond, zodat u samen een heel fijn leven heeft.

Op onze hondenschool kunt u ook tegenkomen: Ankie, Annemiek, Marco en Ellen. Ook zijn er vaak instructeurs in opleiding of stagiaires bij ons op de hondenschool. Raymond en Abby helpen vaak achter de balie.

 

NIEUWS

Een hond is voor het leven niet alleen voor een lockdown

A dog is for life, not just for lockdown Deze week staat natuurlijk geheel in het teken van de afgekondigde coronamaatregelen. De lockdown wordt verscherpt en honden lijken nog onze enige uitweg. Gisteren werd ik gebeld door de krant met de vraag wat voor invloed de...

Online vuurwerktraining

Vuurwerktraining via Facebook We hebben op dit moment een facebookgroep opgericht om de pups/honden voor te bereiden op het vuurwerk (wat eigenlijk dit jaar niet afgestoken mag worden). Wat kun je terug vinden op deze pagina: Lezing over angst bij honden, hoe je...

HTC Lianne

aangelsoten bij Martin Gaus Hondenscholen

Halstersebaan 23A
4727 SC Moerstraten
  0165 301 125
   06-21255654
  info@htclianne.nl

 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:00 tot 21.00
Zaterdag: 08.00 tot 12.00 uur

algemeen

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u op een eenvoudige manier contact met ons opnemen? Laat uw vraag hieronder achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Pin It on Pinterest

Share This