Wie zijn wij?

Het hondentrainingscentrum wordt geleid door Lianne van der Linde:

Ik ben Lianne van der Linde en geboren op 10 april 1969. Ik ben getrouwd met Raymond Vlieger en wij hebben 2 prachtige kinderen, Jamie en Abby. Ons gezin is pas compleet als onze honden erbij zijn, Salian (Cavalier King Charles Spaniel geboren op (26-02-2009) Ruby (22-06-2014) en Summer (20-06-2019). Wil je meer over Salian, Ruby en Summer weten, kijk dan even bij mijn blog. 

Ik houd ontzettend veel van honden en daarom kan ik dit beroep met heel veel passie en inzet uitvoeren. Ik heb heel veel opleidingen en workshops gevolgd. Mocht je willen weten wat ik allemaal heb gedaan, klik dan hier.

Onze hondenschool is opgericht op 19 april 2000 en tot 01 april 2019 ben ik aangesloten geweest bij de Martin Gaus hondenscholen BV. Deze BV is overgenomen door Prins Petfood. Vanaf 01 april 2019 ben ik verder gegaan onder de naam van Hondentrainingscentrum Lianne (aangesloten bij Martin Gaus). In het verleden heb ik geleidehonden getraind, ben ik instructeur geweest bij de Martin Gaus academie en heb ik jongeren begeleid met een speciale hulpvraag. Maar de rode draad in mijn hondencarrière is toch wel het lesgeven aan baas en hond in alle soorten en maten en met allerlei soorten gedrag.

Wat ik erg belangrijk vind in het trainen met honden is, dat er een goede band ontstaat tussen baas en hond. Het leven samen moet één groot feest zijn. De hond moet een verrijking zijn van uw leven. Vandaar dat ik naast de gewone trainingen ook mensen begeleid die honden hebben met probleemgevend gedrag.

Alle dagen ben ik met honden bezig, zeker ook nu we de dagopvang (met logeerservice) voor honden hebben. Ik sta eigenaren met raad en daad bij. Kortom ik heb een echt “hondenleven” en ben altijd bereid om op welke manier dan ook u te helpen met uw hond, zodat u samen een heel fijn leven heeft.

Op onze hondenschool kunt u ook tegenkomen: Ankie, Annemiek, Marco en Ellen. Ook zijn er vaak instructeurs in opleiding of stagiaires bij ons op de hondenschool. Raymond en Abby helpen vaak achter de balie.

 

NIEUWS

knuffeldag

Knuffeldag. Lijkt het jou nou leuk om je hond met andere honden te zien spelen en socialiseren, en heb je er zelf nooit de kans voor gehad omdat er bijvoorbeeld na de training geen tijd voor is.Kom dan nu 4 maart 2023 naar hondentrainingscentrum Lianne. Je kunt bij...

Hoe kies ik een goede fokker/gelegenheidsfokker?

Binnenkort krijg ik weer een nieuwe pup. Dit keer een rottweiler. Een weloverwogen keuze. Wij wonen natuurlijk heerlijk vrij in het buitengebied, maar dat is ook (helaas tegenwoordig) makkelijker gebied voor mensen met minder goede bedoelingen. Vandaar mijn keuze dit...

HTC Lianne

aangesloten bij Martin Gaus Hondenscholen

Halstersebaan 23A
4727 SC Moerstraten
  0165 301 125
   06-21255654
  info@htclianne.nl

Traningslocatie

Onze trainingslocatie bevindt zich eveneens aan de  Halstersebaan 23A in Moerstraten. Zie het kaartje voor de exacte locatie.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:00 tot 21.00
Zaterdag: 08.00 tot 12.00 uur

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u op een eenvoudige manier contact met ons opnemen? Laat uw vraag hieronder achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Pin It on Pinterest

Share This