Lianne

Ik ben Lianne van der Linde en geboren op 10 april 1969. Ik ben getrouwd met Raymond Vlieger en wij hebben 2 prachtige kinderen, Jamie en Abby. Ons gezin is pas compleet als onze hond er bij is. Salian (Cavalier King Charles Spaniel geboren op 26 februari 2009). Helaas is onze andere hond, Maddy (Nova Scottia Duck Tolling Retriever geboren op 12 september 2009) op 07 juni vorig jaar plotseling overleden. Mocht je het verhaal achter deze tragedie willen weten, dan kun je het lezen op mijn blog. Ze heeft een speciale plaats in ons hart.

Gelukkig is ons gezin daarna uitgebreid met de golden retriever Ruby (22-06-2014). Ze is ons nieuwe zonnestraaltje. 

Ankie

Hoi, mijn naam is Ankie en heb sinds 2012 een traditionele Rottweiler Bikkel. En met Bikkel is eigenlijk alles hier op de hondenschool begonnen, tot uiteindelijk het lesgeven!  Als pup zijn we hier samen op deze Martin Gaus hondenschool gekomen en ook nooit meer weg gegaan. Omdat ik meer wilde weten van zijn hondengedrag en graag met hem bezig ben, heb ik vervolgens o.a. de instructeursopleiding gevolgd  bij de Martin Gaus Academie te Lelystad. Meestal zijn we nu dan ook samen op de hondenschool te vinden, waar Bikkel me regelmatig assisteert bij de lessen en hij een goede leermeester is voor puppies, mensen en volwassen honden.  Met liefde en plezier geef ik les en geef graag door hoe leuk je het samen met je hond kan hebben:

Als ik een euro kreeg voor iedere keer dat mijn hond mij kan laten glimlachen, dan zou ik miljonair zijn… !

Saskia

Mijn naam is Saskia en ik heb zelf 4 spaanse waterhonden. In het verleden heb ik ook met deze honden gefokt.
Ik geef op de hondenschool de behendigheid. Iets wat ik met erg veel liefde en plezier doe.
In het dagelijks leven werk ik met psychisch patienten en zet ik de honden van Lianne ook in om deze mensen sociale vaardigheden bij te brengen. Een erg leuk project.

Ik heb bij de Martin Gaus academie Instructeur I, II en IIa gehaald. Honden lesgeven is echt mijn passie.
Ik hoop u te zien op een van de behendigheidscursussen.

Marco

Al vele jaren ben ik het bezit van Nova Scottia Duck tolling Retrievers. Zij waren mijn drijfveer om me verder te verdiepen in honden en hun gedrag. Met veel plezier heb ik daarop de instructeurs cursussen op de hondenschool van Lianne met goed gevolg doorlopen en ben blijven hangen. Met veel plezier probeer ik mensen hun dier te leren kennen waardoor ze beter leren samen werken. “Blij zijn met het moment” zullen jullie mij veel horen zeggen.

Tot op het veld!

NIEUWS

Een hond is voor het leven niet alleen voor een lockdown

A dog is for life, not just for lockdown Deze week staat natuurlijk geheel in het teken van de afgekondigde coronamaatregelen. De lockdown wordt verscherpt en honden lijken nog onze enige uitweg. Gisteren werd ik gebeld door de krant met de vraag wat voor invloed de...

Online vuurwerktraining

Vuurwerktraining via Facebook We hebben op dit moment een facebookgroep opgericht om de pups/honden voor te bereiden op het vuurwerk (wat eigenlijk dit jaar niet afgestoken mag worden). Wat kun je terug vinden op deze pagina: Lezing over angst bij honden, hoe je...

HTC Lianne

aangelsoten bij Martin Gaus Hondenscholen

Halstersebaan 23A
4727 SC Moerstraten
  0165 301 125
   06-21255654
  info@htclianne.nl

 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:00 tot 21.00
Zaterdag: 08.00 tot 12.00 uur

algemeen

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u op een eenvoudige manier contact met ons opnemen? Laat uw vraag hieronder achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Pin It on Pinterest

Share This